Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Επίθεση Τσίπρα κατά Πάγκαλου

Δριμεία επίθεση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News.

Αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΣΥΝ τον κατηγορεί ότι επιδίδεται σε «εκστρατεία λάσπης, ασύστολων συκοφαντιών και φραστικού τραμπουκισμού ενάντια στην Αριστερά», προσθέτοντας ότι «όταν στην κυβέρνηση διαπιστώσουν τη ζημιά που τους κάνει και επιχειρήσουν να τον μαζέψουν, θα είναι αργά».

Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα μπαίνουν και η κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι συγκυβερνά με τον ΛΑΟΣ, αλλά και η Αριστερά, η οποία «οφείλει να υπερβεί τα δικά της προβλήματα, αν θέλει να είναι αντίστοιχη με τις απαιτήσεις των καιρών».

Σχολιάζοντας τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρει ότι, όπως αποδείχθηκε τελικά, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διέθεταν συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά σχέδια απέναντι στην κρίση, προσθέτοντας ότι, εάν τελικά η χώρα μας καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, «την απόλυτη ευθύνη θα την έχει ο κ. Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου