Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Πα-τέρας στη Νίκαια – Φρίκη στο σπίτι-τρώγλη

Οι γείτονες όπως όλα δείχνουν απάλλαξαν τα τρία παιδιά της οικογένειας από το καθημερινό μαρτύριο που ζούσαν από όταν ήρθαν στη ζωή

Χθες τη νύχτα οι αστυνομικοί έφτασαν στην μονοκατοικία στη Νίκαια μετά από καταγγελίες γειτόνων, τόσο για τη δυσοσμία, όσο και από τις κραυγές των παιδιών που οδηγούσαν σε ενδοοικογενειακή βία.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί. Τα τρία παιδιά της οικογένειας ζούσαν ανάμεσα σε σκουπίδια και περιττώματα. Τα μικρότερα, δυο αγοράκια 9 και 6 ετών με δυσκολία μπορούσαν να μιλήσουν και όπως λένε οι γείτονες δεν έχουν πάει ποτέ στο σχολείο, ενώ σχεδόν ποτέ δεν τα έβλεπαν έξω από το σπίτι.
Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι υπάρχουν καταγγελίες πως ο πατέρας, ασελγούσε κατ' επανάληψη σε βάρος της 17χρονης κόρης.

Ο 45χρονος πατέρας είναι άνεργος και ζει με μικρή αναπηρική σύνταξη λόγω προβλημάτων υγείας. Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι και έχουν βρει καταφύγιο σε μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου