Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΡΗΜΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και κατάργηση του χρήματος

Από του χρόνου τέτοιο καιρό, περί τα μέσα δηλαδή του 2011, όλοι οι Έλληνες θα έχουν εφοδιαστεί με μια αυστηρώς προσωπική " κάρτα - barcode " με την οποία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα μπορούνε να συναλλάσσονται μέσω αυτής.. Σκοπός ; Η έκδοση των αποδείξεων θα γίνεται μέσω on-line συστήματος, συνδεδεμένου απ' ευθείας με το Υπουργείο Οικονομικών, ούτως ώστε να μη πηγαίνει "χαμένη" καμία απόδειξη.. . Κάτι που σημαίνει ότι όποιος θέλει να συναλλάσσεται μέσα στο σύστημα θα πρέπει υποχρεωτικά να κατέχει μια τέτοια κάρτα ειδεμή, δε θα μπορεί να "αγοράζει και να πουλά" .

Αυτά για αρχή.. . Κατόπιν, με την εφαρμογή σε πρώτη φάση του εγχειρήματος και αφού διαπιστωθούν οι "αδυναμίες" που αυτό θα έχει θα περάσουμε σε πιο δραστικές λύσεις... "Κατάργηση του χρήματος" και εγκαθίδρυση της "Λογιστικοποίησης της Εγχρήματης Οικονομίας".. Πιο απλά, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω του διατραπεζικού συστήματος με λογιστική ή άυλη μορφή.. . Αργότερα, μπορούμε να περάσουμε σε "μαρκάρισμα" όλων των πολιτών με "τσιπάκι" το οποίο θα είναι "ταυτότητα-χρήμα-διαβατήριο" τα πάντα.. .

Όχι, δεν πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. Είναι η μόνη (που μας έχει απομείνει) λύση για την επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πολιτικοί μας.. Είναι η μόνη σωτηρία του πειραματόζωου "Ελλάδα" για την παραμονή της στην Ευρωζώνη και για μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας.. Τέρμα η εγκληματικότητα, η παρανομία, η φοροδιαφυγή και όλα τα δεινά του Έλληνα.. .

Το σύστημα εφαρμόζεται ήδη σε καταστήματα στην Ισπανία, την Αγγλία, την Αμερική. Αλλού πειραματικά κι αλλού κανονικά και αποδίδει.. . Το μόνο πρόβλημα είναι η προσωπική ελευθερία και η ιδιωτική μας ζωή όμως.. Μήπως, πρώτη φορά ο άνθρωπος, υπό πίεση και δραματικές συνθήκες, αποδέχεται να απεμπολήσει δικαιώματα "πνευματικού" και "ηθικού" χαρακτήρα χάριν της υλικής του ευδαιμονίας ; Για χάρη της κοιλιάς του ; 

Εμείς συμφωνούμε με το νέο μέτρο, του οποίου η άμεση εφαρμογή, με τις σωστές προϋποθέσεις, θα φέρει τη χώρα σε θέση ισχύος μέσα στην ΕΕ και θα αποτινάξει τον οικονομικό ζυγό (ΕΕ-ΔΝΤ) σε χρόνο σύντομο.. Μένει να διακανονιστούν κάποιοι παράμετροι που έχουν να κάνουν με την "ιδιωτική ζωή" νομοθετικά.. Με εγγυητή το Κράτος.. .

Το "Ελληνικό πειραματόζωο" πάλι πρωτοπορεί παγκοσμίως.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου