Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Δεν βάζει μυαλό ο Μαραντόνα

Αδιόρθωτος είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν έχει το… Θεό του. Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής αυτή τη φορά παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν εικονολήπτη τηλεοπτικού συνεργείου, που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, λίγο μετά την ανακοίνωση των παικτών που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ με την «μπιανκοσελέστε».

Αποχωρώντας ο Μαραντόνα με το αυτοκίνητό του ανάμεσα από συγκεντρωμένους δημοσιογράφους δεν έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πατήσει με τον τροχό το πόδι του εικονολήπτη. «Καλά, δεν προσέχεις; Πήγες και έβαλε το πόδι σου από εκεί που θα περάσει το αυτοκίνητο;» είπε ο προπονητής της Αργεντινής στον άτυχο κάμεραμαν.

Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός αν και ο εικονολήπτης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαραντόνα δημιουργεί επεισόδιο σε βάρος των εκπροσώπων του Τύπου. Πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το Φεβρουάριο του 1994, είχε πυροβολήσει με αεροβόλο όπλο από το μπαλκόνι της βίλας του στο Μπουένος Άιρες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, που βρίσκονταν στο δρόμο περιμένοντας να τους κάνει δηλώσεις σχετικά με το Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς. Μάλιστα γι' αυτό το περιστατικό είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και δέκα μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου