Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύετε το Λαό κατάμουτρα ; ; ; Ως πότε ;

Το είπαμε και το ξαναλέμε.. ΔΕΝ υπάρχει Βουλευτική, Υπουργική, Πρωθυπουργική ή άλλη "ΑΣΥΛΙΑ" και "ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ" όταν πρόκειται για αδίκημα "περί μαύρου χρήματος" ! ! !   

Ο λόγος ; Απλός.. Οι περίφημες κοινοτικές οδηγίες, που σημειωτέον υπερισχύουν των Ελληνικών νόμων και του Συντάγματος, δεν κάνουν καμία απολύτως διάκριση για παραγραφές και ασυλίες μεταξύ απλών Ευρωπαίων πολιτών και πολιτικών  όταν πρόκειται για "Μαύρο Χρήμα".. Δηλαδή, μίζες, παράνομος πλουτισμός πολιτικών και όλα τα σχετικά δύσοσμα της Ελληνικής Βουλής δεν υπόκεινται σε "παραγραφές" και "ασυλίες" με βάση το κοινοτικό δίκαιο ! Όλοι το ίδιο !

Έτσι, όλοι αυτοί, Πρωθυπουργοί - Υπουργοί και άλλοι, που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τον Ελληνικό Λαό, στέκονται ακόμα όρθιοι για έναν απλό λόγο... Δημοσιογράφοι, κανάλια, δικαστικοί και όλοι η σάρα και η μάρα, οι πουλημένοι, του συστήματος τους στηρίζει και τους καλύπτει.. Αν είχαμε κι εμείς εδώ έναν "Ντι Πιέντρο" τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ πιο απλά κι ευχάριστα για τον Έλληνα.. Αυτό το γνωρίζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός.. Ιδού η Ρόδος λοιπόν.. .

Οι Νόμοι (κοινοτικό δίκαιο) υπάρχουν.. η Θέληση κι ο σωστός άνθρωπος λείπουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου