Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τί δείχνει η εκλογή Παπαμιμίκου στην ΟΝΝΕΔ ;

Η εκλογή Προέδρου της ΟΝΝΕΔ δείχνει την πόρτα εξόδου σε Μπακογιάννη και Καραμανλή… ( πριν υποχρεωθεί ο Σαμαράς σε διαγραφές ) .

Ο υποψήφιος Κώστας Χατζής, λέγεται κι αυτό μεταφέρουν και οι δικές πληροφορίες, είχε τη στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού και τη «διακριτική» υποστήριξη της κ. Μπακογιάννη . Η δεύτερη επέλεξε να μην εμπλακεί ενεργά, εκδηλώνοντας ευθέως την προτίμησή της για να μη «κάψει» τον υποψήφιό της.. .

Ωστόσο, η άνετη και από τον πρώτο γύρο επικράτηση του κ. Παπαμιμίκου στην Προεδρία της ΟΝΝΕΔ ερμηνεύεται σα δείκτης «εξόδου» από το κόμμα όσων, όλο το διάστημα της διακυβέρνησης της ΝΔ, πλήγωσαν την παράταξη. Στο ίδιο μήκος κύματος η νεολαία με τον Πρόεδρο της ΝΔ προτρέπει, με το εκλογικό της αυτό μήνυμα, σε «έξοδο» από το κόμμα όλων των προαναφερομένων προσώπων.. .

Ερμηνεύεται, όμως και, σαν «εντολή» στον Αντώνη Σαμαρά από τη νεολαία για εκκαθαρίσεις και στήριξη στις όποιες αποφάσεις του για κάθαρση του κόμματος και αποκατάσταση του πληγωμένου ηθικού της παράταξης.

Κι ως γνωστόν «Κάθαρση» επέρχεται μόνο μέσα και μετά από την «Τραγωδία».. ! Η τραγωδία στη ΝΔ παίχτηκε για πεντέμισι χρόνια (!), τώρα είναι η ώρα της «Κάθαρσης» ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου