Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ !

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την έκρηξη στη Διεύθυνση Αλλοδαπών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την έκρηξη βόμβας στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Στο μικροσπόπιο των αρχών βρίσκεται και το υλικό που έχει καταγράψει μία από τις κάμερες του κτηρίου.

Οι δράστες φαίνεται να είναι δύο και έφθασαν στο σημείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα και άφησε την τσάντα με τα εκρηκτικά στη στάση του λεωφορείου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 15.58 του Σαββάτου σε στάση λεωφορείων κοντά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Προηγήθηκαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία στις 15.38 και στον τηλεοπτικό σταθμό Alter στις 15.40.

Άγνωστος τηλεφώνησε προειδοποιώντας: «σε 20 λεπτά θα εκραγεί ισχυρή βόμβα στην Πέτρου Ράλλη, στο Μεταγωγών. Είναι τοποθετημένη στον εξωτερικό τοίχο, δίπλα στη στάση λεωφορείου. Η έκρηξη θα είναι ισχυρή, να εκκενωθούν τα παρακείμενα κτήρια και να κλείσουν τα δύο ρεύματα της Πέτρου Ράλλη. Δεν είναι φάρσα».

Πριν από τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα ο σκοπός της διεύθυνσης Αλλοδαπών είδε το ύποπτο αντικείμενο, πλησίασε, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Από την έκρηξη, η οποία ήταν ισχυρή, προκλήθηκαν ζημιές στη στάση των λεωφορείων, στον τοίχο της περίφραξης του Τμήματος Αλλοδαπών και σε τζάμια καταστημάτων στην απέναντι πλευρά της Πέτρου Ράλλη.

Ενδεχόμενο συσχετισμό των «χτυπημάτων» στο Τμήμα Αλλοδαπών, τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» [Βλέπε άρθρο] και την οικία του αντιπροέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας [Βλέπε άρθρο] διερευνούν οι αρχές.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου