Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

" Οι Έλληνες είναι θυμωμένοι με τη Γερμανία " , αναφέρει η Bild !

"..Η πρόταση για την πώληση ακατοίκητων νησιών, για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση και το χρέος, έχει προξενήσει διάχυτη οργή.." , αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Floyd Landis, επικεφαλής της ομάδας των νέων στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να στηρίζει την προοπτική πωλήσεως ελληνικών νησιών υπό προϋποθέσεις.

".. Περιφρόνηση και χλευασμό από τη Γερμανία, δεν θέλουν να αφήσουν την υπερηφάνεια τους οι Έλληνες, αλλά σας παρακαλώ! " Jetzt schlagen sie zurück!" (Τώρα αγωνίζονται πίσω!). Αυτό αναφέρει η εφημερίδα θέλοντας να καταδείξει τον ξεσηκωμό των Ελλήνων εναντίον των νέων σκληρών μέτρων.

Σε μια έρευνα, μάλιστα, στο δρόμο από το ZDF (κρατικό κανάλι) Έλληνας ερωτηθείς ανέφερε καλοπροαίρετα ότι : "..η Γερμανία το προκάλεσε μόνη της, τώρα πουλήστε την Πύλη του Βραδενμβούργου !" .

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου αναφέρει ότι : "..όλα αυτά είναι ανοησίες ! Και η Γερμανία έχει υψηλά χρέη - φέτος υπολογίζεται έλλειμμα 81 δις - " .

Σε ότι αφορά την καταπολέμηση της πιθανότητας της μεσοπρόθεσμης "πτώχευσης", η εφημερίδα αναφέρει ότι, η Ελλάδα πήρε λίγο "αέρα" πουλώντας σήμερα ομόλογο 5 δις ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου