Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

" ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ " !

Με τη σχετική ασφάλεια και... ψυχραιμία, λόγω της χρονικής απόστασης, στελέχη της ΝΔ αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας των κυβερνήσεων Καραμανλή. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε χθες ο κ. Γερ. Γιακουμάτος (ρ/ς «Θέμα») για το ότι δεν συνεδρίαζε ποτέ (!!!) το Υπουργικό Συμβούλιο και για το ότι οι υφυπουργοί δεν είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

Ο πρώην υφυπουργός, αφού επεσήμανε ότι όλες οι κυβερνήσεις από το 1981 και μετά έχουν ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας, έκανε λόγο για την ύπαρξη και ποινικών ευθυνών των πρώην υπουργών Οικονομίας. «Οι εκάστοτε υπουργοί Οικονομίας έχουν και ποινική ευθύνη όταν δίνουν ψευδή στοιχεία, όταν υπερχρεώνουν τη χώρα, όταν κάνουν δανειοδότηση που έχει και πονηράδα μέσα, τότε έχουν και ποινική ευθύνη».

Σε ό,τι αφορά τις κυβερνήσεις Καραμανλή ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Ο Καραμανλής δεν με δεχόταν. Δεν δεχόταν έναν υπουργό, έναν υφυπουργό. Δεν κάναμε ούτε ένα Υπουργικό Συμβούλιο. Είχα στείλει χαρτιά στο Μέγαρο Μαξίμου, με αριθμό πρωτοκόλλου και δεν πήρα μία απάντηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου