Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

" ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ! ", λένε οι Έλληνες σήμερα στη Bild Zeitung .

Επανέρχεται σήμερα η, προκλητική και "λαϊκίστικη" γερμανική εφημερίδα, Bild Zeitung ενόψει της συναντήσεως του Έλληνα Πρωθυπουργού, το απόγευμα, με τη Γερμανίδα Καγελάριο Μέρκελ.

Η εφημερίδα τονίζει ότι ο Πρωθυπουργός έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι "..δεν ζητάμε ούτε ένα ευρώ από τους Γερμανούς φορολογούμενους, θέλουμε πολιτική στήριξη.." ! Ωστόσο, εχθές το βράδυ η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε "εμπιστευτικές" συζητήσεις με τους Γερμανούς Υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση στην Ελλάδα και τη σημερινή της συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Το προκλητικό της ιστορίας για την εφημερίδα είναι ότι, ενώ μια μέρα πριν προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και τον πατριωτισμό των Ελλήνων προτρέποντάς τους ειρωνικά να πουλήσουν την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουν, σήμερα απευθύνει "ανοιχτή - επιστολή" προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό κάνοντάς του μαθήματα πολιτικής και οικονομίας. Σε άλλο, όμως, σημείο της, η Bild, δημοσιεύει συνεντεύξεις από απλούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι ομαδόν λένε στους Γερμανούς : "..οι Γερμανοί να μας αφήσετε ήσυχους ! ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου