Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 114 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;;

Από το 2007 ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε την εντολή κι ανοίχτηκαν οι, ούτε ένας, ούτε δύο αλλά, 22 τραπεζικοί λογαριασμοί του κ. Δασάρχη. Ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης διεπίστωσε ότι από τα 114 εκ. ευρώ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς, στο όνομα το δικό του και της γυναίκας του, μόνο τα 14 δικαιολογούνται κι αυτά μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών (?) !



Τα υπόλοιπα Εκατό (100) εκ. ευρώ είναι "μαύρα" και αδικαιολόγητα ! Πού βρίσκεται άραγε αυτή η υπόθεση; Θα πάρουμε, οι Έλληνες φορολογούμενοι, τα λεφτά μας πίσω; Σε τελική ανάλυση δώστε τα κύριοι της κυβέρνησης στους ανέργους...


Ο (Προ) Ηγούμενος Πρωθυπουργός, παρά τις επιστολές - καταγγελίες πολιτών, αφορμή των οποίων στάθηκαν η δικαστική και διοικητική έρευνα, τον προήγαγε το ίδιο έτος ! Μάλιστα...!


Εκατό εκατομμύρια ; Χαρά που θα κάνουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας όταν πληροφορηθούν για την υπόθεση... Γιατί νομίζω ότι ο παράνομος πλουτισμός, εκποιώντας δασική έκταση (;), πώς αλλιώς (;), υπόκειται και στη δικαιοδοσία του αρμόδιου Επιτρόπου για την προστασία του Περιβάλλοντος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου