Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ,,,


Ας θυμηθούμε τί έλεγε το 2006 η κοινοτική μας Επίτροπος κ. Μαρία Δαμανάκη.

Μαρία Δαμανάκη: Για τα σκάνδαλα διαφθοράς στα Νοσοκομεία και το ΙΚΑ
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2006 14:00


"...Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, οι εξαγγελίες Καραμανλή για “για μηδενική ανοχή στη διαφθορά” που επαναλήφθηκαν μονότονα και για πολλοστή φορά από το βήμα της ΔΕΘ, βούλιαξαν στις αποκαλύψεις τεράστιων σκανδάλων- μεταξύ άλλων- και στα Υπουργεία Απασχόλησης και Υγείας. Πρόκειται για μια κατάσταση γενικευμένης διαφθοράς και συναλλαγής που αφορά υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της Ν.Δ., που έχουν διορισθεί από τους Υπουργούς και απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης τους. Η κυβέρνηση έχει ευθύνες και οφείλει να τις αναλάβει αμέσως. Οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας και Απασχόλησης δεν μπορούν να παριστάνουν τους ανυποψίαστους.





Δεν μπορούν να παίζουν μαζί με τους Προέδρους του Ε.Ο.Φ. και του Ι.Κ.Α. τον Άνα και τον Καϊάφα και ο Πρωθυπουργός τον Πόντιο Πιλάτο. Προκαλούν την αγανάκτηση της κοινής γνώμης, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή. Αυτό της εξυπηρέτησης μεγαλοσυμφερόντων και της ασυδοσίας των ημετέρων.



Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επιτρέψει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού με την μετάθεση ευθυνών από τον ένα στον άλλον που φαίνεται να επιδιώκουν τα κυβερνητικά επιτελεία. Καλεί την κυβέρνηση να πάρει αμέσως όλα τα μέτρα ώστε να χυθεί άπλετο φως στις καταγγελίες των στελεχών του Ε.Ο.Φ και του Ι.Κ.Α. για τα σκάνδαλα προμηθειών στα Νοσοκομεία και την εισφοροδιαφυγή στο Ταμείο. Να παραπέμψει χωρίς καθυστερήσεις τις υποθέσεις τη δικαιοσύνη και να αποδώσει τις οφθαλμοφανείς πολιτικές ευθύνες, απομακρύνοντας αμέσως από τις κρατικές υποθέσεις, όλα τα κυβερνητικά στελέχη που εμπλέκονται. ..." .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου