Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Εμείς το είχαμε πει.. "Αλκαίος στη Γιουροβίζιον" !

Το «Όπα» του Αλκαίου στη Γιουροβίζιον .. !

Τελικά, εχθές το βράδυ, επιλέχθηκε το «Όπα» του Αλκαίου για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision. Εμείς, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, απροκάλυπτα, στηρίξαμε την υποψηφιότητα Αλκαίου για ένα και μόνο λόγο.. τη συμμετοχή της Ποντιακής λύρας και του Λάζου Ιωαννίδη. Έτσι, είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που η προτίμησή μας επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Ο Γιώργος κι ο Λάζος Ιωαννίδης είναι δύο αδέρφια πασίγνωστα στο χώρο του ποντιακού στερεώματος. Ο Γιώργος είναι καθιερωμένος επαγγελματίας τραγουδιστής, εμφανίζεται στην Αθήνα και συνοδεύεται από τον εξαιρετικό λυράρη αδερφό του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιώργο Αλκαίο και τον Λάζο Ιωαννίδη. (Αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι τα κονδύλια για διαφήμιση στο εξωτερικό και υποστήριξη της αποστολής θα είναι κατά πολύ περιορισμένα από άλλες χρονιές, λόγω οικονομικής στενότητας...!) .

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα, εσείς φταίτε γι'αυτό το αποτέλεσμα; Έχω την εντύπωση πως θα τα πάμε χάλια με το τραγούδι του Αλκαίου, βασικά όλα χάλια ήταν αλλά χάθηκε ο κόσμος να στείλουμε του Πυροβολάκη που είχε και ένα μπουμπούκι μαζί του; Οπώς και να χει καλή επιτυχία να έχουμε και φέτος, καλησπέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή