Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ..

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής, όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας, προχθές τα ξημερώματα στη Δάφνη.
Οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και οργάνωση, δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 35χρονος ανήκει στην αποκαλούμενη «νέα γενιά τρομοκρατών» στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα με δημόσια παρουσία στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές για αδικήματα του κοινού Ποινικού Δικαίου.
Ο Λάμπρος Φούντας ήταν βιολόγος, εργαζόταν σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας και οι γονείς του είναι επίσης γιατροί.
Χτες, βγήκαν από την εγκληματολογική υπηρεσία τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στο όπλο και τους κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της συμπλοκής. Όπως ανακοινώθηκε, το περίστροφο «Ζάσταβα», που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό, έφερε δύο πυροδοτημένους κάλυκες και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 σπέσιαλ, και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ. για πληροφορίες σχετικές με τον 35χρονο
Νέες και πιο πρόσφατες φωτογραφίες του 35χρονου Λάμπρου Φούντα που έπεσε νεκρός, προχθές τα ξημερώματα στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη, έδωσε πριν από λίγη ώρα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με την παράκληση προς τους πολίτες όποιος γνωρίζει οτιδήποτε στοιχείο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, 1014, 1964 και 170.
Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου επισημαίνεται ότι, εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σκοπός αυτής της έκκλησης είναι να συγκεντρωθούν πληροφορίες και στοιχεία, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε κάποια γιάφκα, ή σε άτομα με τα οποία είχε επαφές ο 35χρονος και δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής η αστυνομία.
(www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου