Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ; Πάει περίπατο η "Δημόσια Διαβούλευση" και τ' άλλα "όμορφα" δήθεν !

Όπως όλα δείχνουν ο Πρωθυπουργός προσανατολίζεται στη διαγραφή του Χ. Παπουτσή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Αιτία η σφοδρή κριτική του τελευταίου στα μέτρα της Κυβέρνησης και η "επίθεση" στον υφυπουργό οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη. "Το ποτήρι ξεχείλισε;" ! Όμως, ας δούμε λίγο, τι εκφράζει ο κ. Παπουτσής σήμερα, με την κριτική του αυτή στην κυβέρνηση.. Ο βουλευτής, και τυπικά ο "εκπρόσωπος" του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα, αναμφίβολα εκφράζει τούτη την ώρα τις ανησυχίες του κόσμου, αλλά και τα διλήμματα του "πατριωτικού" - "λαϊκού" ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο διευκρίνισε ότι τα μέτρα αυτά, της 3ης Μαρτίου, "είναι έξω από την ιδεολογία του Κινήματος!". Τι πιο φυσικό, λοιπόν, να ασκηθεί κριτική, πανταχόθεν, σε τούτη την εξέλιξη! Θέλει ο Έλληνας Πρωθυπουργός μια "ισχυρή" Κυβέρνηση με βουλευτές "χειροκροτητές" ή επιθυμεί, ακόμα και, τον "δημόσιο" διάλογο για αντιπροτάσεις που ενδεχομένως θα βοηθήσουν τη χώρα ; Είναι, πλέον του βέβαιου, ειδικά για όσους γνωρίζουν οικονομικά, ότι αν αυτά τα μέτρα δε συνοδευτούν από "ανάπτυξη" η χώρα θα βουλιάξει. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, βρισκόμαστε σε "Ύφεση" 2% (ΤΤΕ) !

Έτσι, κατά τα πρότυπα της "Δημόσιας Διαβούλευσης" για όλα και για τα πάντα , ακόμα κι ένας Πρωθυπουργός, ειδικά αυτός (!), δεν έχει το δικαίωμα να " φιμώνει" την καλόπιστη κριτική για "αντίμετρα" που θα βοηθήσουν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου