Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

Στη Γερμανία σε αυτοκινητόδρομο της Βάδης - Βυρτεμβέργης, στη Στουτγάρδη, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες τραυματίστηκαν σοβαρά όταν σημειώθηκε σοβαρή καραμπόλα. Το χιόνι, που κατέκλυσε τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, πάγωσε με αποτέλεσμα η οδήγηση στους δρόμους να γίνεται επικίνδυνη. Συνολικά 14 οχήματα υπέστησαν ζημιές αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ περίπου.

Στον αυτοκινητόδρομο Α8 του Augsburg σημειώθηκε η μεγαλύτερη μαζική σύγκρουση με 35 φορτηγά και 171 οχήματα να έχουν συντριβή σε καραμπόλα όταν τα φρένα δεν έπιαναν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος . Εξήντα άτομα τραυματίστηκαν, ευτυχώς χωρίς κανείς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες .

Προχθές, μάλιστα, σχολιάσαμε σε σχετικό ρεπορτάζ ότι οι "περικοπές" και η λιτότητα στη Γερμανία, όπου έχουν βάλει τη χώρα εδώ και μια δεκαετία περίπου οι πολιτικοί, άγγιξαν και το "καθάρισμα" των δρόμων αφού, ο τόνος αλατιού εκτινάχθηκε στα 350 από 35 ευρώ, με αποτέλεσμα να αρνείται η κυβέρνηση να δαπανήσει ποσά για το καθάρισμα των αυτοκινητοδρόμων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου