Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

DEUTSCHLAND UBER ALLES !



ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ !

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για γνωστό γερμανικό μέσο ενημέρωσης ένας στους δύο Γερμανούς, ποσοστό 53%, δεν θέλει την Ελλάδα στη ζώνη του Ευρώ. Οι Γερμανοί θεωρούν τη χώρα μας ως τη μεγαλύτερη απειλή για το ενιαίο νόμισμα και κατ’ επέκταση για τη γερμανική οικονομία.

Η έρευνα αυτή οπωσδήποτε βοηθά τη Γερμανίδα Καγκελάριο να κρατά μια «σκληρή» στάση απέναντι στον Έλληνα ομόλογό της και την Ελλάδα εφόσον, έχει μαζί της σημαντικό ποσοστό της κοινής γνώμης της χώρας της. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό, να «δαιμονοποιηθεί» η Ελλάδα περαιτέρω στα μάτια της κοινής γνώμης της Γερμανίας, από τους Γερμανούς πολιτικούς, προκειμένου να επιβάλουν κι εκεί τα σκληρά μέτρα που προωθεί η Καγκελάριος.

Κι ενώ οι Γερμανοί αγαπούν ιδιαίτερα τη χώρα μας, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς, οι ίδιοι θεωρούν τους Έλληνες «κλέφτες». Αυτή την κατάσταση την έχουμε εδραιώσει μόνοι μας στο εξωτερικό με χρόνιες απάτες σε βάρος της Ε.Ε. με χαριστική βολή τη διαρκή παροχή ψευδών στατιστικών στοιχείων τα τελευταία πέντε χρόνια.

Έτσι, λοιπόν, οι Γερμανοί λένε το αυτονόητο, προσπαθώντας να «διαφυλάξουν» την πατρίδα τους από τους «επικίνδυνους» Έλληνες :

DEUTSCHLAND UBER ALLES !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου