Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ…

Κι εκεί που λέγαμε προχθές ότι ο Ρώσος Πρωθυπουργός Β. Πούτιν έκανε δηλώσεις συμπαράστασης προς τη χώρα μας με δέσμευσή του να διαγράψει τα χρέη της Ελλάδας προς τη Ρωσία αρκεί η τελευταία να καταργήσει τη βίζα που απαιτείται μέχρι σήμερα για τους Ρώσους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν προς τη χώρα μας..

Έρχεται σφήνα το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών και η Τουρκική Κυβέρνηση και καταργεί τη βίζα εισόδου προς τη χώρα, που ίσχυε μέχρι σήμερα, για τους Ρώσους πολίτες !

Με βάση αυτή τη νέα εξέλιξη τα προσεχή εικοσιτετράωρα θα συναντηθεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός με το Ρώσο ομόλογό του για θέματα συνεργασίας και ενέργειας ενώ, αναμένεται να τεθούν προτάσεις - μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, κυρίως από την πλευρά των Ρώσων. Πάντως, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν κινηθεί ταχύτατα στο θέμα της «βίζας» εκτός από τις όποιες άλλες απώλειες, αναμένεται να πληγεί πρωτίστως και σε μεγάλο βαθμό ο ελληνικός τουρισμός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια οφείλει σημαντικό μερίδιό του στους Ρώσους τουρίστες.

(Από τη Ρωσία, μέσω Τουρκίας, με αγάπη… , το μήνυμα στάλθηκε, οι παραλήπτες κοιμόντουσαν..).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου