Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΠΛΑΣΤΩΝ" ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ! !

Στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ζητά να σταλεί το θέμα παράδοσης "πλαστών" στοιχείων από τη διακυβέρνηση της Ν. Δ. στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αίτημα του στο Ευρωκοινοβούλιο, απλός Έλληνας πολίτης !

Το αίτημα αφορά απλή αναφορά του αιτούντος στην Επιτροπή αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου από το 2005, για την οποία η Ελληνική Κυβέρνηση τότε έστελνε "ψευδή" και "πλαστά" στοιχεία αρχικώς. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται σήμερα, επειδή η "τακτική" αυτή ακολουθείτο από την προηγούμενη κυβέρνηση σωρηδόν σε όλους τους τομείς ενημέρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. οικονομικά στοιχεία), αναμένεται το αίτημα αυτό να λάβει δραματικές διαστάσεις για τη χώρα μας σε περίοδο που ήδη η αξιοπιστία της έχει καταρρακωθεί . Είναι φανερό ότι η τακτική αποστολής και επίδοσης πλαστών στοιχείων προς την Ευρώπη από τη Ν. Δ. είχε υιοθετηθεί ακόμη και για αναφορές πολιτών !

Διαβάστε παρακάτω μέρος μόνο της επιστολής που έστειλε ο "αναφέροντας" στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας σήμερα.

" [[[..Π Ρ Ο Σ

ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Μέγαρο Μαξίμου
Ηρ. Αττικού 19
106 71 Αθήνα

ΘΕΜΑ : «Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ........................... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2004 – 2009» .
Σχετικά: Αίτημα για την άσκηση του άρθρου 230 της Συνθήκης ΕΚ και αποστολή της υποθέσεως στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων κατά του κράτους μέλους Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
.....

Δυστυχώς, η ανικανότητα και η επικινδυνότητα της προηγούμενης διακυβέρνησης, η οποία αρνούμενη να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα της δεδομένης χρονικής στιγμής στη χώρα, όπου η διαφθορά, η αδιαφάνεια και η κατάλυση του Κράτους Δικαίου κυριαρχούν, μας ώθησαν σε έννομες ενέργειες κατά της Ελλάδας ενώπιον των οργάνων και θεσμών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και άλλων διεθνών φορέων.
.....
Δυστυχώς, η ιστορική αλήθεια απέδειξε ότι η διακυβέρνηση της Ν. Δ. συστηματικά και κατά πάγια πρακτική απέδιδε και απέστειλε στα Ευρωπαϊκά Όργανα πλαστά και ψευδή στοιχεία, όχι μόνον για αναφορές και υποθέσεις πολιτών, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της χώρας. ...]]] " .
Σημείωση: Η Επιτροπή Αναφορών διαξάγει ήδη έρευνα για το θέμα..
( το κείμενο υπαγράφει ο συντάξας την αναφορά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου