Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ; ! Πριν την "Κάθαρση" επέρχεται η "Τραγωδία" !



«Κάποιοι βάζουν εμπόδια στην εξεταστική για τη Siemens !», δήλωσε το μέλος Πάνος Καμένος στη Ζούγκλα εχθές το βράδυ… .

Κάποιοι θέτουν εμπόδια στο έργο της Εξεταστικής για τη Siemens, τόνισε εχθές από την εκπομπή «Ζούγκλα» ο βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Πάνος Καμμένος. Ο βουλευτής, δίχως να κατονομάσει αυτούς τους «κάποιους», παρά τις έντονες παροτρύνσεις του παρισταμένου Γιώργου Τράγκα, άφησε να εννοηθεί ότι αυτοί που βάζουν προσκόμματα στο έργο της Επιτροπής δεν είναι άλλοι από τους εμπλεκόμενους...(πολιτικούς ; , στελέχη επιχειρήσεων ;..).

Πάντως προβληματίζει, ήδη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η στάση της μέχρι πρότινος υποψηφίας Προέδρου κ. Ντ. Μπακογιάννη για την «άρνησή» της να συναινέσει στην στήριξη «Εξεταστικών» επιτροπών για το έργο της προηγούμενης διακυβέρνησης της Ν. Δ. . Η εξέλιξη αυτή, που συγκρούεται ευθέως με την "πάγια", (το ίδιο έλεγαν κι οι προηγούμενοι!), τακτική της Ρηγίλλης «όλα στο φως», έχει εκνευρίσει τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Α. Σαμαρά, ο οποίος από νωρίτερα δέχεται πιέσεις και συμβουλές διαγραφής της βουλευτού από το κόμμα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως το έθεσε ο κ. Καμμένος και αποτελεί την πραγματική βούληση του Ελληνικού Λαού, πρέπει να διαλευκανθεί απόλυτα το σκάνδαλο της Siemens για να επέλθει η «Κάθαρση» στον πολιτικό κόσμο της χώρας και να μπουν κάποιοι φυλακή.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση της «Κάθαρσης» αποτελεί η «Τραγωδία» μέρος της οποίας είναι η πρώτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου