Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΡΥΦΗ" ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ; !


Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ;» ! Αυτή η φράση ισχύει πλήρως για τον «άμοιρο» σημερινό Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος καλείται σήμερα να «σώσει» τη χώρα από τους κινδύνους που δημιούργησαν προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αν, μάλιστα, αναλογιστούμε την πολιτική πορεία του κ. Παπανδρέου, ως τη στιγμή που αναλαμβάνει την Πρωθυπουργία της χώρας, θα καταλάβουμε ότι..

Ο Γιώργος, λοιπόν, «παίρνει» το «δαχτυλίδι» από τον Σημίτη και γίνεται αρχηγός του παραπαίοντος κατεστημένου ΠΑΣΟΚ..(πρώτη ατυχία) !
Μετά, χάνει δύο εκλογικές αναμετρήσεις απέναντι σε ένα «κουρασμένο» κι «επικίνδυνο» Πρωθυπουργό (‘04-’07)..(δεύτερη ατυχία) !
Κατόπιν, αμφισβητείται από τον Βενιζέλο και προσφεύγοντας σε εσωκομματικές κάλπες, είχε την «ατυχία» να επανεκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..(τρίτη ατυχία) !
Και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν το ’09 κερδίζει της εκλογές και αναλαμβάνει την Πρωθυπουργία της Ελλάδας, στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της και αποτελώντας η «καρέκλα» του Πρωθυπουργού την πιο «ηλεκτρική» καρέκλα της Κυβέρνησης..(τέταρτη ατυχία) !

Έτσι, λοιπόν, γίνεται απόλυτα κατανοητό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο γιος που πάντα ήθελε ο Κ. Μητσοτάκης και ποτέ δεν απέκτησε ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου