Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ...!


ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ «ΣΚΛΗΡΑ» ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ…

Πλήρη στήριξη στα «δύσκολα» προσέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Α. Σαμαράς, στον Πρωθυπουργό προκειμένου να πάρει όλα εκείνα τα απαραίτητα και σκληρά μέτρα για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής οικονομίας.
Συγκεκριμένα, διεμήνυσε ότι το κόμμα του δεν συναινεί με τα μπλόκα των αγροτών και το κλείσιμο των δρόμων και θα στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου. Μια στάση που βρίσκει σύμφωνη την Ελληνική κοινωνία και παραπέμπει σε ένα πολιτισμένο ευρωπαϊκό κόμμα.

Ωστόσο, ο αντίλογος είναι ότι η ΝΔ σαν κυβέρνηση «έζησε» για ενάμιση, περίπου, χρόνο την Κρίση και δε φρόντισε να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα και σκληρά μέτρα, παρά τις προεκλογικές διακηρύξεις του τέως Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Από την άλλη, η στάση αυτή του νέου Προέδρου της ΝΔ σηματοδοτεί και το στήσιμο στη χώρα μας, ενός «άλλου», πιο πολιτισμένου, πολιτικού πολιτισμού.

Ο Πρωθυπουργός σήμερα θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα.

(Λέτε το «βλέμμα» του να σημαίνει.. "..σε στηρίζω αλλά, πρόσεχε καλά!") .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου