Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.. !

ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ….


Κίνημα πολιτών αρχίζει να δημιουργείται, έμπρακτα πλέον και όχι με την αόριστη μορφή των σχολίων και φημών, κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας στη χώρα. Ήδη αρκετά δημόσια πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κλειδιά στη Δημόσια Διοίκηση, την πολιτική και τη Δικαιοσύνη, ( όπως εχθές σε τηλεοπτική εκπομπή με παρέμβασή του ο Γενικός Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ), άρχισαν να εκφράζονται δημόσια υπέρ της επιστροφής των «κλεμμένων» που κάποιοι αφαίρεσαν από το Δημόσιο Χρήμα.

Το κίνημα αυτό, της Επιστροφής των Κλεμμένων, ακόμα και με τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για υψηλά στελέχη του Δημοσίου και της πολιτικής, άρχισε να βρίσκει υποστηρικτές κυρίως μεταξύ των εν’ ενεργεία βουλευτών και πολιτικών.

«Ανοιχτά» υπέρ της επιστροφής στο Κράτος των χρημάτων που έκλεψαν «κάποιοι» τάχθηκαν φραστικά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός σε ομιλίες τους στη Βουλή.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να αγανακτεί με αυτή την ιστορία αφού, βλέπει εαυτό να υπόκειται σε όλο και δυσμενέστερα μέτρα και διαρκή λιτότητα ενώ, «αυτοί οι κάποιοι» διάγουν βίο άνετο και πολυτελή.. Είναι δίπλα μας, ανάμεσά μας..

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η σημερινή πολιτική ηγεσία είναι διαθετιμένη να επιβάλει κάτι τέτοιο ή θα παραμείνει σε «φραστικά» ευχολόγια. Σε κοινωνική ιστοσελίδα δικτύωσης πάντως, το γνωστό μας Facebook, έχει ήδη αρχίσει να σχηματίζεται η απαίτηση της προτάσεως…

«ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ» !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου