Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ, ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ, ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ... Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .

Με χορηγό τη Eurostat οι Ελληνικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές... Το διάβασα σε άρθρο από blog και συμφωνώ απόλυτα.

Είναι ή δεν είναι κοροϊδία και ξεφτίλα να ανακοινώνουν τα ελλείμματα του 2009 για όλα τα κράτη-μέλη της Ε. Ε. πλην Ελλάδας λόγω εκλογών ; Η ΕΕ έχει βαρύτατες ευθύνες απέναντι στον Ευρωπαίο πολίτη όταν παίζει τα πολιτικά παιχνίδια των Εθνικών Κυβερνήσεων.. .

Για πόσο ηλίθιους μας έχουν τελικά; Ή μήπως νομίζουν ότι δε  γνωρίζουμε τι γίνεται; Και φυσικά όλοι οι "μεγαλοκαραγκιόζηδες-δημοσιογράφοι" γνωρίζουν από τώρα το "μαγικό" νούμερο που θα ανακοινώσει η Eurostat την επομένη των εκλογών αλλά, το κρατούν κρυφό... Θα μας πλασάρουν ένα ωραιότατο "16" με "18" τοις εκατό στα μούτρα...

Κι έτσι, θα μας φερμάρουνε τα "Νέα Μέτρα" , που η Κυβέρνηση ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ότι δεν θα λάβει για το 2011.. Μα την απάντησή τους / δικαιολογία για τα "Νέα Μέτρα" μας την είπανε και την πρώτη φορά... :

"..δε γνωρίζαμε το πραγματικό έλλειμμα, η Κυβέρνηση μας το έκρυβε ! Τώρα που το ξέρουμε, πρέπει να εφαρμόσουμε "άλλη" πολιτική..." !

Έτσι, θα μας πούνε πάλι... με την παραλλαγή πως στη θέση της "Κυβέρνησης" θα είναι η "ΕΕ".. Διότι, τώρα εν' όψει εκλογών είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου