Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Έξοχος ο Μπουτάρης, έδωσε θετικά μηνύματα. Ανθρώπινος και απλός

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, έβγαλε τον αληθινό εαυτό του Γιάννη Μπουτάρη, αψεγάδιαστο, χωρίς την πίεση των ανόητων δημοσιογράφων "να κινηθεί σε θέματα που προκαλούν". Ήταν απολύτως ειλικρινής, διέψευσε ότι θα επιχειρήσει να στήσει μνημείο Νεοτούρκων και έδειξε ότι ξέρει το "Μακεδονικό" πρόβλημα αφού είναι από τους ελάχιστους που είπε τη λέξη Σλαβομακεδόνες "αυτό είναι το όνομα που τους ταιριάζει" -χρειάζεται βέβαια πολύ διάβασμα ακόμη για το θέμα...).
Είπε επίσης την αλήθεια για το πρόβλημα των μεταναστών "πεπερασμένη ικανότητα της χώρας να συσωρεύει δυστυχία") και την αλήθεια για την καθυστέρηση στο μετρό ("δεν είχαν τα λεφτά") και γενικά έδειξε ότι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος, που θα μείνει στην ιστορία, αν ζει για τα οράματά του κι όχι τα οράματα μερικών γελοίων, κολαούζων δημοσιογράφων, που θέλουν να δημιουργούν ανύπαρκτες κόντρες, στηριζόμενοι σε ανύπαρκτους μύθους και ανύπαρκτους "συντηρητισμούς".

Βεβαίως τα περί "συντηρητικής Θεσσαλονίκης" εκπορεύονται από ηλίθιους, για τον εξής απλούστατο λόγο:
"Οι Θεσσαλονικείς είναι συντηρητικοί γιατί επί 24 χρόνια ψηφίζουν ελεκτούς της ΝΔ." λένε.
Δηλαδή ρε βλάκα δημοσιογράφε, αυτοί που μένουν στα "μονά" της Θεμ.Σοφούλη (δήμος Θεσσαλονίκης, 24 χρόνια ΝΔ) είναι "συντηρητικοί" κι αυτοί που μένουν στα "ζυγά" (δήμος Καλαμαριάς, 24 χρόνια ΠΑΣΟΚ) είναι "προοδευτικοί";
Δηλαδή ρε βλάκα δημοσιογράφε, οι Θεσσαλονικείς που μένουν στο κάτω μέρος της Αγ.Δημητρίου (δήμος Θεσσαλονίκης) είναι συντηρητικοί, ενώ αυτοί που μένουν στο επάνω (δήμος Συκεών, 400 χρόνια ΠΑΣΟΚ!!!) είναι "προοδευτικοί";;;;

Τέλος, ο Γ.Μπουτάρης, αποκάλυψε ότι το "αγόρι μου" στη φράση "βγάλε τα ράσα αγόρι μου" για τον Άνθιμο, ήταν "του δημοσιογράφου" (!!! αυτά λέμε τόσες μέρες) και είπε ότι "πιστεύει στο Θεό" και είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.
Απολαύστε τον (εμείς θα τον κρίνουμε με βάση αυτά που ακούμε από τον ίδιο κι όχι αυτά που λένε οι άλλοι για αυτόν!)
 
Taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου