Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΙ ΑΡΠΑΧΤΗΣ...

Περίπτωση πρώτη

Ασφαλισμένη με Αλτσχάϊμερ στην ηλικία των εβδομήντα ετών επισκέπτεται Ψυχίατρο στο ΙΚΑ Δράμας για να της γράψει φυσιοθεραπείες σε εξειδικευμένη κλινική της πόλης… Η απάντηση του γιατρού, με αρκετή δόση ειρωνείας :

-         «..τι να τις κάνεις τις θεραπείες κυρία μου ; στην κατάστασή σου μη μας ταλαιπωρείς.. άστο, να πάει όπως έλθει..» !

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στο γαϊδούρι αυτό που νομίζει ότι σπούδασε ιατρική !

Περίπτωση δεύτερη

Ελεγκτές του ΙΚΑ Δράμας πρέπει να παρουσιάζονται στο γραφείο τους στην απογευματινή βάρδια από τις 16:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα για να εξυπηρετούν τους ασθενείς που επισκέπτονται τους γιατρούς. Ο απογευματινός Ελεγκτής παρουσιάζεται στο γραφείο του από τις 16:00 μέχρι τις 16:30 κάθε μέρα.. Για μισή ώρα κι «..όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδεν..» ! Μετά τις 16:30 φεύγουν ατάραχοι και γρήγορα για να προλάβουν να ανοίξουν τα εξωτερικά τους ιατρεία.. . Και για μιάμιση ώρα εργασίας στο ιδιωτικό τους ιατρείο πληρώνονται, χρόνια τώρα, κανονικά από τα χρήματα του Έλληνα «μ..κα» φορολογούμενου πολίτη.

Περίπτωση Τρίτη

Αρκετοί γιατροί του ΙΚΑ Δράμας παραιτούνται από τον ασφαλιστικό οργανισμό, αφού πρώτα έχουνε χτίσει «κλινικές» και «πολυκλινικές» εκατομμυρίων ευρώ. Το ερώτημα ; Πόθεν Έσχες ; Με ένα μισθό και αδήλωτα εισοδήματα από τα εξωτερικά ιατρεία ; Είναι ή δεν είναι αυτό «νομιμοποίηση μαύρου χρήματος» από παράνομες δραστηριότητες ; Ήτοι, «ξέπλυμα» χρήματος !

Αυτό δεν είναι «πράσινη ανάπτυξη».. αυτό λέγεται «μαύρη ανάπτυξη πλυντηρίου» με χρήμα καταραμένο.. ! Αυτό έχει ανάγκη η Δράμα για να αναπτυχθεί ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου