Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. Το «κρυφό» σχέδιο του Γιώργου…

Σύμφωνα με αποκλειστικά πολιτικές πληροφορίες μας «off the record», στελέχη της Ν.Δ. μιλούν για επικείμενο καταποντισμό του κόμματος στις Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου. Οι εκτιμήσεις μιλούν για ένα σκορ 10-3 ή και 11-2 συνυπολογίζοντας και την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με βάση, όμως, νεότερες πληροφορίες από γκάλοπ στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο εκλεκτός του Σαμαρά φέρεται να έχει να διανύσει μια απόσταση περί τις δέκα ποσοστιαίες μονάδες από τον Πέτρο Τατούλη. Έτσι, το πλέον ρεαλιστικό σενάριο μιλά για τελικό σκορ 11-2 (ή και ακόμα χειρότερα !).

Μιλάνε για ήττα του κόμματος ακόμα χειρότερη και από αυτή του Καραμανλή που έπιασε ιστορικό χαμηλό, χαμηλότερο και από αυτό του Γεωργίου Ράλλη όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα φόρτε του…

Με δεδομένη, μάλιστα, τη δυσχερή θέση που βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ν.Δ. απέναντι στα σκάνδαλα και τον ίδιο τον Καραμανλή, όπου ο «ιδιοκτήτης» εκβιάζει τον «ενοικιαστή» για άνευ όρων στήριξη και κάλυψη, η κατραπακιά στο σβέρκο του Σαμαρά αναμένεται να ακουστεί από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.. Στην τελευταία προετοιμάζονται από τώρα να γιορτάσουν τη βαριά ήττα Σαμαρά, εκτός από τους Πασόκους, μα ποιοι άλλοι (;) και το Μητσοτακαίϊκο .

Προβλέπουμε σύντομα στην «πολυκατοικία» “ιδιοκτησίας Καραμανλή” να έχουμε «εξώσεις» , «αγωγές» και «εξώδικα»… Σε αυτή την περίπτωση, τα ευκόλως εννοούμενα… πάει περίπατο και η «στήριξη» Σαμαρά στο Κοινοβούλιο προς το «Κάθαρμα» , όπως τον αποκαλούν οι Ευρωπαίοι – δεν το λέμε εμείς… !

Μπορούμε, έτσι, να πούμε ότι υπάρχει ένα «κρυφό» σχέδιο του Γιώργου, με αιχμή τις εκλογές, που διαλύει τη συνοχή και την πολιτική ομερτά για κάλυψη, από πλευράς Ν.Δ., του «επικίνδυνου» πρώην πρωθυπουργού και συγκάλυψη των σκανδάλων του..

Τα γουνάκια έρχονται οσονούπω.. ! και δεν τα ράβουν οι «αμερικανοί».. τα ράβει η ίδια η Ν. Δ. …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου