Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ... Η εφημερίδα "Στο Καρφί" μας επιβεβαιώνει ένα μήνα μετά.. Το ΠΑΣΟΚ ακούει ;

Οι νικηφόρες επιλογές

Τα λάθη της Ν.Δ. δίνουν την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να πετύχει νίκες στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Αρκεί το Κίνημα να κάνει τις σωστές επιλογές και να είναι ενωμένο…

Η στρατηγική και τα πρόσωπα με τα οποία το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Νοεμβρίου τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου, την περασμένη Δευτέρα. Γύρω από τον Γ. Παπανδρέου πήραν θέσεις ο Γ. Ραγκούσης, ο Σ. Ξυνίδης, ο Θ. Τσούρας, ο Δ. Στεφάνου και η Ρ. Βάρτζελη. Τα στελέχη ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το τοπίο που έχει δημιουργηθεί και τις νικηφόρες επιλογές, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, που μπορεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ.

Πολιτικό πλαίσιο

Σε ό,τι αφορά το πολιτικό πλαίσιο, το ΠΑΣΟΚ θα πει πως η μάχη είναι σημαντική για το μέλλον της χώρας, τη νέα οργάνωσή της και δεν αφορά στο μνημόνιο. Θα προσπαθήσει, έτσι, να αποφύγει τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων που διαφωνούν ή εθίγησαν. Μια επιχείρηση εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά αν δεν βρεθούν τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να εμπνεύσουν τις τοπικές κοινωνίες.

(Πηγή : «ΤΟ ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου 04.09.2010)

Απ’ όλο τούτο το ρεπορτάζ, το οποίο στην περίπτωση της πόλης μας είναι λες και έχει γραφεί για τη Δράμα, ερχόμαστε ένα μήνα μετά να επιβεβαιωθούμε στα όσα, σε ανύποπτο χρόνο έως τώρα, έχουμε σχολιάσει. Δηλαδή, έρχεται μια σοβαρή και μεγάλη εφημερίδα, με ένα μήνα καθυστέρηση, να επιβεβαιώσει τα σχόλια και τα ρεπορτάζ μας, σε τοπικό επίπεδο.

Για το λόγο τούτο και μόνον, αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ αυτό της εφημεριδάς «Το Καρφί» και ρωτούμε εκ’ νέου το τοπικό αλλά κυρίως το κεντρικό ΠΑΣΟΚ:

Κύριοι, με την ευαισθησία και το πολιτικό κριτήριο που σας διακρίνει, γνωρίζοντας ότι μέχρι σήμερα τα σχόλια, τα ρεπορτάζ και οι κριτικές μας ήταν απόλυτα ορθές και «προφητικά» σε πολλά θέματα, νιώθετε ότι οι υποψηφιότητες των κ. κ. Σούτου και Χαρακίδη θα δικαιώσουν τις επιλογές σας και θα εκφράσουν το τοπικό κοινωνικό αίσθημα και απαίτηση των Δραμινών πολιτών ;

Αν ναι… τότε, είστε «βαθιά νυχτωμένοι» !

Αν, πάλι, όχι… τότε, υπάρχει η Νικηφόρα Επιλογή . Ισχυρή. Αξιόλογη. Δυναμική. Αξιοπρεπής. Αναπτυξιακή. Κοινωνική.. .

ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΠΑΣΟΚ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου