Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ "ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ" ! Σούτος και Χαρακίδης βγάζουν Δήμαρχο Ευμοιρίδη στη Δράμα...

Προσωπική γνώμη
του παναγιώτη γεωργιάδη

Το γεγονός ότι το επίσημο ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει ακόμα τη Στήριξή του σε υποψήφιο για Δήμαρχο κατά τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων..

Ότι τελικώς, δίχως στήριξη, θα κατέλθουν ως "ανεξάρτητοι" συνδυασμοί για το Δήμο οι δύο εκ των τριών υποψηφίων, κ.κ. Σούτος και Χαρακίδης, (ο κ. Πολυμενέρης έχει δηλώσει εξ' αρχής ότι θα σεβαστεί την εσωκομματική διεργασία)..

Ότι η Ν.Δ. έχει ήδη δώσει το "χρίσμα" στον νυν Δήμαρχο κ. Μαργαρίτη όμως, κατέρχεται διασπασμένη με "αντάρτη" τον νομάρχη κ. Ευμοιρίδη..

Είναι, πλέον, βέβαιο ότι αν ο νομάρχης καταφέρει να περάσει στο β' γύρο των εκλογών τότε οι δυνάμεις που θα συγκεντρώσει -ανεξαρτήτως κομμάτων- θα τον αναδείξουν τον επόμενο Δήμαρχο Δράμας..

Όποιοι και αν "πίεσαν", "βοήθησαν" και "προώθησαν" τη λογική της "μη Στήριξης" του ΠΑΣΟΚ  σε "Έντιμο" πολιτικό, έτσι όπως το διατύπωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Τσούρας, βουλευτές, υπουργοί, κομματικοί και παρατρεχάμενοι, το μόνο που κατάφεραν είναι να διασπάσουν -για μια ακόμη φορά τη βάση του κόμματος- και να ενισχύσουν την υποψηφιότητα του νομάρχη Δράμας για το Δήμο...

Έτσι, λοιπόν, με παρρησία μπορούμε, σκεπτόμενοι λογικά και πολιτικά, να δηλώσουμε ότι :

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ "ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ" ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ !

Πάντως, αν έχουνε τόσο μεγάλο πρόβλημα πια στη Δράμα, που δεν μπορεί ολόκληρος Πρωθυπουργός να πάρει μια απόφαση στέλνοντας το μήνυμα της ισχυρής "πρωθυπουργικής πυγμής" τότε, ας στηρίζανε ευθέως βρε αδερφέ κάποιον, ακόμα και τον Ευμοιρίδη... Η μη Στήριξη, με αυτό τον τρόπο, μόνο "ισχυρό ΠΑΣΟΚ" και Πρωθυπουργό δε μου φέρνει στο μυαλό... 

υγ. μήπως αυτό επιδιώκανε "κάποιοι" που βάλανε τις φωνές στην Επιτροπή για να "περάσουν" τον υποψήφιό τους ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου