Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αρπάζουν και τρώνε σκυλιά!

Καταγγελίες σοκ και κατάσταση εξαθλίωσης σε περιοχές της Αθήνας

Στις ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, όπως είναι τα Πατήσια, οι κάτοικοι όλων των εθνικοτήτων βρίσκονται με το πιο σοκαριστικό στάδιο της εξαθλίωσης. Εκεί, σε πολλά από τα μικρά διαμερίσματα που ζουν στοιβαγμένοι δεκάδες άνθρωποι, τις ημέρες της απόλυτης απόγνωσης και απόλυτης θολούρας που φέρνει η πείνα, το μεσημεριανό τραπέζι «στρώνεται» με τα σκυλάκια που αρπάζουν από τις γειτονιές.

Τα πρώτα περίεργα δείγματα κατέγραψαν οι κάτοικοι της οδού Φυλής, της οδού Αριστοτέλους, της Αγίου Μελετίου, της Πιπίνου αλλά και άλλων κεντρικών δρόμων στην περιοχή των Πατησίων, όταν σιγά-σιγά άρχισαν να εξαφανίζονται από την περιοχή τα αδέσποτα σκυλιά.

Όπως αναφέρει..........
η εφημερίδα το «Ποντίκι», τα σκυλιά ήταν μεν αδέσποτα, είχαν όμως, επί της ουσίες «υιοθετηθεί» από κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, που τα τάιζαν και άφηναν πάντα στα πεζοδρόμια πιατάκια με ξηρά τροφή και νερό.

Ξαφνικά οι κάτοικοι που φρόντιζαν τα σκυλιά συνειδητοποίησαν ότι είχαν εξαφανιστεί και ότι η εξαφάνισή τους δεν συνδεόταν με την «επιδρομή» άρρωστων εγκεφάλων που πετάνε φόλες, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, αφού δεν βρήκαν πουθενά κάποιο ζώο πεθαμένο.

Η εξαφάνιση των αδέσποτων δεν τους έβαλε σε υποψίες, δεν στάθηκε ικανή να τους αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Αυτό έγινε, όμως, όταν πριν από μερικούς μήνες άρχισαν να καταγράφονται στην περιοχή περιστατικά αρπαγής σκύλων από ορισμένους μετανάστες.

Για το σοκαριστικό αυτό φαινόμενο έχει ενημερωθεί και αστυνομία της περιοχής. Οι καταγγελίες, όπως λένε οι κάτοικοι, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα ζωοφιλικά τους αισθήματα αλλά και με ένα πραγματικό γεγονός που τους ξεπερνά, αφού, για να φτάσουν οι άνθρωποι στο σημείο να κυνηγάνε σκύλους για να φάνε, σημαίνει ότι έχουν ξεπεράσει ακόμη και το τελευταίο στάδιο της απόγνωσης.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου