Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Γιακουμάτος: Ο Παυλόπουλος είπε ψέματα

Λάβρος και κατά Φαήλου Κρανιδιώτη

«Είχα κάνει, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και τότε, δυστυχώς, ο κ. Παυλόπουλος είπε ψέματα. Και του είπα και δημόσια στη Βουλή τότε, όταν στη σελίδα 45 του Προϋπολογισμού είναι 26 δισ. για την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων, είναι 1.200.000 υπάλληλοι και μου έλεγε ότι ήταν 700.000. Τελικά, απέδειξε η απογραφή ότι ο στενός και ευρύτερος δημόσιος τομέας είναι 1.200.000 υπάλληλοι...», απάντησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, ερωτηθείς για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων.

Παράλληλα συνέχισε την επίθεση προς το κόμμα του όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Κρανιδιώτη λέγοντας ότι «ο κ. Φαήλος δεν έχει επίσημη ιδιότητα, δεν είναι θεσμικό όργανο, άρα δεν συζητάω. Δεν μου κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη, αυτά που γράφει».

«Οι ''βασιλιάδες'' και τα ''βασίλεια'' έχουν πέσει από τους βασιλικότερους του Βασιλέως. Οι γλείφτες, οι κολαούζοι και οι βασιλικότεροι του Βασιλέως - τώρα θα κάνω και αίτηση στη Βουλή, μόλις ανοίξει, 10 του μηνός, να ζητήσω από το Υπουργείο Οικονομικών να βγάζει Α.Φ.Μ. και στους κολαούζους. Γιατί είναι τόσοι πολλοί οι κολαούζοι, που το επάγγελμα αυτό στην Ελλάδα σήμερα είναι το μόνο που δεν έχει ανεργία .Εγώ, λοιπόν, για κολαούζους δεν θα συζητάω...», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι «οι μηχανισμοί, η ευνοιοκρατία, η παρεοκρατία, δεν συνιστούν πολιτική δράση και πράξη. Απλά πράγματα. Την ευνοιοκρατία, την παρεοκρατία και την παρεούλα ευνοεί το καφενείο. Εγώ δεν υπηρετώ καφενεία...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου