Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Ηράκλειο: Πανικός στις φυλακές Αλικαρνασσού - Κρατούμενος κάρφωσε καρφί στο κεφάλι του!

Ο 25χρονος χτυπούσε το καρφί με ένα μάρμαρο στο μέτωπό του - Τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο...


Ο παρολίγον αυτόχειρας βρήκε στο κελί του - άγνωστο πώς - μία πρόκα και με ένα κομμάτι μάρμαρο τη χτυπούσε για να φτάσει όσο πιο βαθειά μπορούσε στο μέτωπό του. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι άκουσαν τις φωνές του, από τον αφόρητο πόνο που αισθανόταν και έτρεξαν στο κελί.

Τον βρήκαν αιμόφυρτο σε μια λίμνη αίματος, σχεδόν αναίσθητο. Στις φυλακές Αλικαρνασσού, σήμανε συναγερμός. Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο και ο 25χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Όπως γράφει η εφημερίδα ''Πατρίς'', ο συγκεκριμένος κρατούμενος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε ξανακάνει κάτι ανάλογο, με μικρότερα καρφιά.

Ο 25χρονος άνδρας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε.............

συλληφθεί πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο της φυλακής Κορυδαλλού κι από εκεί διατάχθηκε η μεταφορά του στην Αλικαρνασσό. Όπως μας είπαν υπάλληλοι του σωφρονιστικού καταστήματος, αυτή τη φορά το τραύμα που προκάλεσε ήταν αρκετά σοβαρό και η πρόκα δεν μπορούσε να βγει από το μέτωπό του γι αυτό το λόγο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Έχουμε δει κρατουμένους που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, έχοντας ράψει το στόμα τους με κλωστή, κάτι που μας είχε σοκάρει. Αυτή τη φορά όμως το θέαμα είναι ακόμη πιο σοκαριστικό, καθώς ο άνθρωπος αυτός πραγματικά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 25χρονος Ρουμάνος αποφεύγει να βγαίνει από το κελί του, το έχει πάντοτε κλειστό και μάλιστα έχει ζητήσει και προστασία, καθώς πιστεύει πως κινδυνεύει. Ο ίδιος πάντως μετράει μέρες για να αποφυλακιστεί καθώς η ποινή που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο που είχε εκδικαστεί η υπόθεσή του, ήταν φυλάκιση λίγων μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου