Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ομογενής έπεσε από τον 9ο όροφο αλλά τον έσωσαν τα... σκουπίδια

Λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που έπληξαν τη Νέα Υόρκη το προηγούμενο διάστημα, οι αρχές δε μάζεψαν τα σκουπίδια από τους δρόμους της πόλης. Και αυτό έσωσε τη ζωή ενός 26χρονου ομογενή!


Ο 26χρονος Βαγγέλης Καπάτος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και το μεσημέρι της Κυριακής. Άνοιξε το παράθυρο του διαμερίσματός του στη συνοικία Hell's Kitchen στο δυτικό Μανχάταν και έκανε βουτιά θανάτου από τον ένατο όροφο. Μόνο που είχε υπολογίσει χωρίς το σωρό των σκουπιδιών!

"Είναι μάλλον τύχη που υπήρχε όλο αυτό το χιόνι και δεν είχαν μαζέψει τα σκουπίδια", δήλωσε η θεία του, Κατερίνα Καπάτου στη New York Post.

Ο νεαρός,...........

που δεν άφησε σημείωμα στο οποίο να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας, προσγειώθηκε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα πάντως με τη θεία του, μόλις πριν από μερικές μέρες πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Bellevue, όπου νοσηλεύτηκε μετά από νευρικό κλονισμό. Η θεία του παρολίγον αυτόχειρα εκτίμησε πως είναι μανιοκαταθλιπτικός.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 26χρονος ομογενής είχε αντιδικία με τον σπιτονοικοκύρη του, ο οποίος θέλει να τον εκδιώξει από το διαμέρισμά του, για το οποίο καταβάλει μηνιαίως ενοίκιο 572 δολαρίων.

Ήσυχο και κλειστό χαρακτήρα τον χαρακτηρίζουν οι γείτονές του. Ο Καπάτος μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με τους γονείς του όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου