Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεισε η VETO !

Μόλις 14 μήνες άντεξε στο περίπτερο η εφημερίδα «Veto» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την 1η Νοεμβρίου 2009 ενώ την Πρωτοχρονιά θα κρεμάσει στο περίπτερο το τελευταίο της φύλλο.
 
Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης πριν από λίγο στο λιγοστό εναπομείναν προσωπικό η αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας «Veto» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την 1η Νοεμβρίου 2009. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την Πρωτοχρονιά θα κρεμαστεί στο περίπτερο το τελευταίο της φύλλο.

Η εφημερίδα ξεκίνησε ως εκδοτική πρωτοβουλία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Θανάση Λάλα που μετείχαν στο μετοχικό σχήμα της «Veto Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας», εκδοτικής εταιρείας της εφημερίδα «Veto» με μετοχικό κεφάλαιο τα 300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συμμετείχαν αρχικά οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γεώργιος Αγιοστρατίτης, δικηγόρος, Νικόλαος Ξυκομηνός, φοροτεχνικός, Σπύρος Μουλίνος, δημοσιογράφος και Παντελής Ζαγοριανίτης, επίσης δημοσιογράφος.

Αρχικά η εφημερίδα κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις, μια των 2 ευρώ που περιελάμβανε το -80 σελίδων- κυρίως σώμα, το -24 σελίδων- οικονομικό ένθετο VETO Financial, το ποικίλης ύλης περιοδικό VETO Mag, το -48 σελίδων- ένθετο life style με τον τίτλο Piazza (πλατεία) και μια άλλη των 4 ευρώ με προσφορές πολιτισμού και ψυχαγωγίας.
Πηγή: www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου