Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μίλησε το usb - Περιείχε manual του "καλού τρομοκράτη" και πολλές πλαστές ταυτότητες

Πολλά στοιχεία για πλαστές ταυτότητες αλλά ακόμα και για το πως λειτουργεί μια ένοπλη οργάνωση, από το πως κινείται ιδεολογικά μέχρι το πως χρησιμοποιεί κανείς όπλα και εκρηκτικά περιέχονται συμφωνα με πληροφορίες στο ένα usb που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων Κωνσταντίνου Σακκά και Αλέξη Μητρούσια και κατασχέθηκε από την ΕΛΑΣ.

Αργά το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τα όπλα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο Αγρίνιο. Υπενθυμίζεται ότι εκεί εντοπίστηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο άνευ ενδείξεων και ένα περίστροφο τύπου Ζάσταβα.

Επίσης αργά το βράδυ αναμένεται να προκύψουν τα αποτελέσματα από την εργαστηριακή εξέταση ενός τουλάχιστον εκ των ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρέθηκαν στις γιάφκες στην Αθήνα. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι μέσα στους υπολογιστές «κρύβονται» προκηρύξεις και σχεδιαγράμματα ή λίστες από προηγούμενα και ενδεχόμενα μελλοντικά χτυπήματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν την αναζήτηση για την ανεύρεση τουλάχιστον πέντε ατόμων για συμμετοχή στις οργανώσεις «Σέχτα Επαναστατών» και «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» όπως και τους χώρους όπου βρίσκονται τα όπλα - ταυτότητες της «Σέχτας Επαναστατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου