Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ - ΣΕ SUPER MARKET: Η μία πήρε το παιδί της άλλης

To περιστατικό συνέβη σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Πάτρας! Και μάλιστα μπροστά σε αρκετούς καταναλωτές που έκαναν αμέριμνοι τα ψώνια τους και έπαθαν σοκ ακούγοντας τις κραυγές δύο μανάδων που έψαχναν τα παιδιά τους!
 
Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, όλα ξεκίνησαν όταν και οι δύο είχαν επιλέξει τα καροτσάκια - αυτοκινητάκια που διαθέτει το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ ώστε τα μικρά παιδιά τους να καθίσουν μπροστά και να «οδηγούν» -υποτίθεται- το καρότσι! Όπως ψώνιζαν, συναντήθηκαν σε έναν από τους διαδρόμους, τοποθετούσαν είδη μέσα στο καρότσι και συνέχισαν... τη διαδρομή τους! Μόνο που δεν παρατήρησαν πως... η μία είχε πάρει το καρότσι της άλλης!
 
Η μία γυναίκα (ξανθιές ήσαν και οι δύο) έφθασε μετά από λίγα λεπτά στο ταμείο (προφανώς θα τελείωνε τα ψώνια της, όταν έγινε η «αλλαγή» των καροτσιών) και φθάνοντας στο ταμείο, κάλεσε το παιδί της να βγει! Μόνο που άκουσε... διαφορετική φωνή! Πανικός! «Το παιδί μου, μου το πήραν κλείστε τις πόρτες», φώναζε με υστερία! Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν και ο προϊστάμενος αντέδρασε άμεσα και έδωσε εντολή να κλείσουν οι πόρτες ώστε να ελέγξουν τι ακριβώς συνέβαινε. Η γυναίκα εξακολουθούσε να φωνάζει και μάταια προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν! Όσο για το παιδάκι; Την κοίταζε σαν χαμένο και αναζητούσε... τη δική του μαμά! Εκείνη ακριβώς την ώρα ερχόταν έντρομη και μάλιστα τρέχοντας και η άλλη γυναίκα! «Μου έκλεψαν το παιδί» φώναξε, όμως οι ψυχραιμότεροι κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί! Οι δύο γυναίκες... αντάλλαξαν καρότσια, αγκάλιασαν τα παιδιά τους και το επεισόδιο είχε ευχάριστο τέλος! Έστω και αν για κάποια λεπτά η αγωνία όλων είχε κορυφωθεί και ορισμένοι έφθασαν στο σημείο να πιστεύουν πως, όντως, είχαν κλέψει παιδί... μέσα από τα χέρια της μάνας!
 
Οι υπόλοιποι πελάτες συζητούσαν για αρκετή ώρα το συμβάν! Και όχι μόνο μέσα στο σούπερ μάρκετ αλλά και σε άλλους χώρους! Μέχρι και στο δήμο Πατρέων έφθασε το περιστατικό του super market!
dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου