Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου, συνάντησε το φαινόμενο Patty!

Η μικρή 16χρονη που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους, σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Τις τελευταίες τρεις μέρες, τα πιτσιρίκια της χώρας -και όχι μόνο- χορεύουν στο... ρυθμό της Patty. Το ασχημόπαπο έχει γίνει η λατρεία των μικρών και όπου κι αν εμφανίστηκε, έγινε κυριολεκτικά πανζουρλισμός!
Τι κινητό της  Τατιάνας ,όπως γράφει και στο blog της δεν σταμάτησε να χτυπά όλο το Σαββατοκύριακο και βέβαια όλοι ήθελαν να της ζητήσουν ...ρουσφέτι για να δούν το φαινόμενο Patty από κοντά!........................

Τουλάχιστον  300 παιδιά βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής “Αξίζει να το ζεις!” της Τατιάνας Στεφανίδου για να δουν από κοντά την Patty, την πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega. Και όπως είδαμε στην εκπομπή , το διασκέδασαν και με το παραπάνω!
 
Η 16χρονη Laura Esquivel κέρδισε από την αρχή τις καρδιές των μικρών φίλων της που παρακολουθούν φανατικά τα επεισόδια της σειράς "Patty, η πιο όμορφη ιστορία".

Στην αρχή της εκπομπής, οι μικροί φίλοι της έκαναν ερωτήσεις. Στην πρώτη ερώτηση για το αν προλαβαίνει με βάση το δύσκολο πρόγραμμά της, η ίδια απάντησε το εξής: "Είναι δύσκολο να πηγαίνω στο σχολείο και τα γυρίσματα, αλλά συνήθισα σιγά σιγά".

Όσο για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια μεταξύ της Patty και του Ματίας, η νεαρή πρωταγωνίστρια απάντησε πως θα έρθουν πολλές ανατροπές. "Πρέπει να περιμένετε να δείτε τις εξελίξεις στη σειρά. Έρχονται πολλές ανατροπές στη συνέχεια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά η Laura ανέφερε πως η Patty είναι ένα χαρούμενο παιδί, που δεν κρατά κακία. “Θέλω να σας πω ότι η Patty είναι ένας χαρακτήρας με μεγάλη καρδιά, δεν έχει τον μπαμπά της και είναι δύσκολο γι' αυτήν. Αλλά το σημαντικό είναι πως κάνει αυτό που ήθελε και την κάνει ευτυχισμένη”, σημείωσε.
 
Παράλληλα, η ίδια συμβούλεψε τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους, γιατί αυτό που μετρά είναι να είναι ευτυχισμένα σε ό,τι κι αν κάνουν. “Σας συμβουλεύω να είστε ο εαυτό σας και να νιώθετε μοναδικοί. Πρέπει πάντα να χαμογελάτε και να μην αφήνετε την ευτυχία και αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας. Να ξέρετε πως είστε όμορφοι έτσι ακριβώς όπως είστε και γι' αυτό που είστε”, ανέφερε η νεαρή πρωταγωνίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου