Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πανζουρλισμός για την Patty στον Πειραιά! Δες φωτογραφίες

Δεκάδες θαυμάστριες έσπευσαν παρά το τσουχτερό κρύο να δουν από κοντά την Patty να τραγουδάει!

Οι νεανικές καρδιές της Ελλάδας, χτυπάνε  στο ρυθμό της ...Patty! H νεαρή πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Mega, από τη στιγμή που ήλθε στη χώρα μας χθες το βράδυ, έχει ξετρελάνει τα πιτσιρίκια και όχι μόνο, που μαζί με τις μαμάδες τους, τρέχουν πίσω από την 16χρονη Λάουρα για να την δουν, να την αγγίξουν και να πάρουν ένα αυτόγραφο!

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετή ώρα για να καταφέρει να ανέβει στη σκηνή.Στη φωτογραφία διακρίνεται πίσω από τους άνδρες της ασφάλειας

Το Σάββατο  το βράδυ η Patty, βρέθηκε στον Πειραιά στο Public, για την απονομή του πλατινένιου της δίσκου! Παρά το χιόνι και το τσουχτερό κρύο δεκάδες θαυμάστριες και θαυμαστές της 16χρονης ηθοποιού έσπευσαν να την γνωρίσουν από κοντά. Ήταν όμως τόσοι πολλοί, που οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αποφάσισαν να κάνουν την απονομή  όχι στο κατάστημα αλλά στην πλατεία που βρίσκεται απέναντι.
Η Patty, σαφώς πιο ξεκούραστη από χθες το βράδυ που τη συναντήσαμε στο αεροδρόμιο, έδειχνε να απολαμβάνει την λατρεία των θαυμαστών της ενώ δεν έκρυψε τη χαρά της την ώρα της απονομή του πλατινένιου της δίσκου!
Υποσχέθηκε ότι θα ξαναέλθει στην Ελλάδα ενώ τραγούδησε τρεις από τις επιτυχίες του δίσκου που ακούγονται στο σήριαλ κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χορεύουν μαζί της στο ρυθμό της μουσικής!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου