Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ρέθυμνο: Στη φυλακή για τo μαφιόζικo χτύπημα σε φορτηγό!

Οι δράστες το είχαν ακινητοποιήσει στη μέση του δρόμου - Είχαν κλέψει χρήματα και τσιγάρα...


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις Έλληνες 36, 42 και 36 ετών για τη ληστεία, που απασχολούσε τη διεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου από τις αρχές του μήνα. Οι τρεις συνελήφθησαν μετά από ένταλμα του ανακριτή, λόγω στοιχείων που προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών αλλά και από αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Αστυνομίας.

Όλοι μαζί στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ακινητοποίησαν με τη χρήση πυροβόλων όπλων και εμποδίων πάνω στο δρόμο, τον οδηγό διερχόμενου φορτηγού μεταφοράς τσιγάρων στο δημοτικό διαμέρισμα Μαρουλού του δήμου Λαππαίων. Μέσα σε λίγα λεπτά του αφαίρεσαν 4.211€ σε μετρητά και 40 κούτες τσιγάρων αξίας 1.075€.

Στο μεταξύ, με απόφαση του ανακριτή Ρεθύμνου, προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις ακόμη Έλληνες 33, 32 και 46 ετών για δύο παλαιότερες υποθέσεις καλλιέργειας χασισόδεντρων, μετά από έκδοση σχετικών ενταλμάτων.

Η πρώτη υπόθεση αφορά τον 33χρονο, που σχετίζεται με φυτεία 1.558 δενδρυλλίων κάνναβης, που βρήκαν οι αστυνομικοί στις 27 Μαϊού 2008, σε αγροτική τοποθεσία του δημοτικού διαμερίσματος Αστερίου δήμου Αρκαδίου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια έρευνας με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

Στη δεύτερη υπόθεση εμπλέκονται ο 32χρονος και ο 46χρονος. Αφορά φυτεία 205 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν σε δασώδη έκταση στο δημοτικό διαμέρισμα Ορνέ του δήμου Λάμπης Ρεθύμνου και είχαν εντοπισθεί στις 31 Αυγούστου 2004 κατά την εξερεύνηση της περιοχής από άνδρες της Ασφάλειας και του ΤΑΕ Ρεθύμνου.

Στη φυλακή ακόμη 3 Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου