Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός Master Chef παίκτης, γιατί είχε AIDS! Τι δηλώνει στο TLIFE η δικηγόρος του

Ο παίκτης θεωρεί ότι προσβλήθηκε η προσωπικότητα του και ότι παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα.Τι λέει στο TLIFE η δικηγόρος του

Μούδιασμα προκαλεί η είδηση ότι  αποκλείστηκε παίκτης από την δημοφιλή εκπομπή Master Chef, επειδή βρέθηκε οροθετικός στον ιό του AIDS!

Όλοι οι υποψήφιοι παίκτες υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική. Ο υποψήφιος παίκτης του Master Chef έπαθε σοκ όταν του ανακοινώθηκε  από τους ανθρώπους της παραγωγής του παιχνιδού ότι είναι οροθετικός! Η ανακοίνωση των δυσάρεστων νέων έγινε μάλιστα μπροστά και στους υπόλοιπους  υποψήφιους Chef του παιχνιδιού, κάτι τον που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Tελικά αναγκάστηκε να αποχωρίσει πριν το παιχνίδι βγει στον αέρα.

Το TLIFE επικοινώνησε με την δικηγόρο του παίκτη κ. Σύλβια Πανά. Η κ. Πανά δεν θέλησε να μας επιβεβαιώσει ότι πρόκεται για την συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο δήλωσε ότι ο εντολέας της θα προβεί σε μηνύσεις τόσο κατά  της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής όσο και κατά της  κλινικής που παραβίασε το ιατρικό απόρρητο και πληροφόρησε τρίτους,  ότι ο παίκτης βρέθηκε θετικός στον ιό του AIDS.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η παραγωγή του παιχνιδιού προσέβαλε την προσωπικότητα του παίκτη, με την κίνησή της να ανακοινώνει ενώπιον και των υπολοίπων παικτών ότι ο πελάτης της  είναι θετικός στον ιό του AIDS. Θεωρεί επίσης ότι τον οδήγησαν στην αποχώρηση από το παιχνίδι αφού του έθεσαν το δίλημμα, ή να αποχωρήσει ή  να παραμείνει στην "απομόνωση"  μένοντας σε ξεχωριστό δωμάτιο με ξεχωριστή τουαλέτα από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η κ. Πανά δήλωσε στο TLIFE, ότι ο εντολέας της θα κινηθεί νομικά και κατά της κλινικής, η οποία  δεν τήρησε το ιατρικό απόρρητο και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων όχι τον ίδιο αλλά την παραγωγή του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου