Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η Mariah Carey αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα και ο Obama ήταν ο πρώτος που το έμαθε!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο συζυγός της παραδέχτηκαν ότι περιμένουν δίδυμα και πως βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους...

Επιτέλους, η Mariah Carey και ο συζυγός της Nick Cannon αποκάλυψαν ότι περιμένουν δίδυμα. Το γνωστός ζευγάρι, που αρχικά προσπάθησε τόσο αδέξια να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας παραδέχτηκε πως περιμένει δίδυμα.

Πριν από λίγες μέρες η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, είχε αναφερθεί στο μωράκι που περιμένει λέγοντας “αυτοί” και οι φήμες για τα δίδυμα, άρχισαν να φουντώνουν. Παρόλα αυτά, η γνωστή τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμιά δήλωση.
 
Ο κατενθουσιασμένος συζυγός της, όμως, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ το μυστικό και το αποκάλυψε ζωντανά στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Εκεί ο Nick Cannon είπε: “Περιμένουμε δίδυμα” και ανέφερε ότι οι πρώτοι που έμαθαν τα ευχάριστα νέα ήταν ο Barack και η Michelle Obama.
 
Ο ίδιος εξήγησε πως μέχρι στιγμής δεν είχαν πει τίποτα, διότι οι γιατροί τους συμβούλεψαν να μην πουν τίποτα μέχρι όλα να είναι καλά και να περάσει λίγος χρόνος.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου