Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος της Eνώσεως Eφοπλιστών Aκτοπλοϊας Απ.Βεντούρης δήλωνε τον εαυτό του ναύτη

Να διερευνηθεί η νομιμότητα της ασφάλισης του πλοιοκτήτη και προέδρου της ενώσεως εφοπλιστών ακτοπλοοίας Απ. Βεντούρη ως ναύτη ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας από το ΝΑΤ ύστερα από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι...

ο Απ.Βεντούρης ασφαλιζόταν στα πλοία του από το 1980 από όταν δηλαδή ενηλικιώθηκε.

Μεταξύ των πλοίων στα οποία "υπηρέτησε ως ναύτης" ο πλοιοκτήτης ήταν και το ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ στα μητρώα του οποίο ήταν καταγεγραμμένος μέχρι πρόσφατα.

Αν ο πρόεδρος της ενώσεως εφοπλιστών ακτοπλοίας όντως εξαπατούσε το δημόσιο με αυτό τον τρόπο και δεν συμβαίνει κάτι άλλο τότε μιλάμε για εξαπάτηση του δημοσίου καθώς ο πλοιοκτήτης δηλώθηκε ως εργαζόμενος και στο τέλος θα έχει το δικαίωμα να λάβει μέχρι και σύνταξη ναυτικού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο κ. Βεντούρης μέχρι σήμερα έχει ναυτολογηθεί σε 24 καράβια και όπως φαίνετε ο εύπορος πλοιοκτήτης θα διεκδικήσει σύνταξη και προνόμια απόμαχου ναυτικού από το επιδοτούμενο από το κράτος ΝΑΤ.

Το Newsit προσπάθησε επανειλημένως να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο εφοπλιστών ακτοπλοοίας και ναύτη Α. Βεντούρη για να καταγράψει την δική του άποψη στο συγκεκριμένο θέμα ωστόσο ο πλοιοκτήτης δεν απάντησε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου