Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Εισαγγελική έρευνα στον Άρειο Πάγο για την ύπαρξη blog εφέτου Αθηνών

Ποινική προκαταρκτική έρευνα διεξάγει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής προκειμένου να ερευνηθεί η σχέση εφέτου Αθηνών με τον ιστότοπο(blog) marianaonice.blogspot.com» στον οποίο εκφράζει η δικαστική λειτουργός ρατσιστικές απόψεις κατά των Εβραίων και αρνητικές θέσεις κατά της Δικαιοσύνης.

Η εν λόγω δικαστική λειτουργός, η οποία για κάποιο χρονικό διάστημα είχε αναρτήσει στο blog και φωτογραφία της, το Δεκέμβριο του 2007, συμμετείχε στη δίκη του Κ. Πλεύρη στο Πρωτοδικείο για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» και είχε μειοψηφίσει υπέρ της αθώωσης του Πλεύρη.
Επίσης, στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσφατα έχει καταθέσει αναφορά σε βάρος της εφέτου, με την οποία βρίσκεται σε αντιδικία. Ειδικότερα, στην αναφορά της η δικηγόρος επισημαίνει ότι η εφέτης από το blog της «δημοσιεύει συκοφαντικότατα κείμενα εναντίον εμού και του πατέρα μου κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος δεν είναι καν διάδικος στην υπόθεση αυτή και αναφέρεται στην εξέλιξη της αντιδικίας, καταφερόμενη κατά δικαστών και εισαγγελέων που χειρίσθηκαν την υπόθεση, αναφέροντας λεπτομέρειες του Πειθαρχικού της στον Αρειο Πάγο, βρίζοντας, συκοφαντώντας και λοιδορώντας ενώπιον του αναγνωστικού κοινού εμένα, τον πατέρα μου, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους κ.λπ. και επαναλαμβάνοντας τόσο τις συκοφαντίες για τις οποίες παραπέμπεται όσο και τις συκοφαντίες για τις οποίες το Συμβούλιο έκρινε ότι δεν είχε δόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου