Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Παραλίγο να πλήξει νέα τραγωδία την οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο


Νέα τραγωδία παραλίγο να πλήξει την οικογένεια του δολοφονημένου από την «Σέχτα Επαναστατών» δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, μιας και ο 56χρονος που τραυματίστηκε στις 24 του μηνός από αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, είναι αδελφός του άτυχου δημοσιογράφου.
Το ατύχημα είχε γίνει στην οδό Αγγελοκάστρου στο Αγρίνιο. Ο 56χρονος, νοσηλεύεται το πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ρίου και δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ο 22χρονος τσιγγάνος, οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, εμφανίστηκε με δικηγόρο χθες στην Αστυνομία και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, τον είχαν ήδη εντοπίσει....................

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση στης Αστυνομίας, «Απογευματινές ώρες της 27-12-2010 προσήλθε στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου 22χρονος ημεδαπός «ΡΟΜΑ» ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την 24-12-2010 και περί ώρα 22:40΄ στο Αγρίνιο και επί της οδού Αγγελοκάστρου οδηγώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτ/το χρώματος Ερυθρού, ιδιοκτησίας του, παρέσυρε δίκυκλο μοτ/το που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Π.Π.Γ.Ν. Πατρών όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα ενώ ο ίδιος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισθέντα οδηγό ή να ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές.
Σε βάρος του προαναφερόμενου, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε οδηγούσε νομότυπα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.»
Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως τι υποστηρίζει ο νεαρός αθίγγανος για την στάση του.
thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου