Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Σημεία και τέρατα στο πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για το Δ. Αθηναίων

Αυτό που όλοι ψιθύριζαν εδώ και δεκαετίες και αποτελούσε πάγια πρακτική δημοτικών αρχόντων αποκαλύπτει το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.


Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ούτε ένας, ούτε δυο αλλά 204 υπάλληλοι που εμφανίζονται να εργάζονται στον τομέα καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, έχουν παρατύπως μεταταθεί σε άλλες υπηρεσίες γραφείου.

Πιο εντυπωσιακό είναι όμως οτι οι βαφτισμένοι υπάλληλοι γραφείου, εξακολουθούν να πληρώνονται από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας! Αυτά δηλαδή που πληρώνει ο κάθε ένας δημότης.

Πιο εξωφρενικό από τα παραπάνω όμως είναι οτι σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, στην απεργία που έγινε πέρυσι τα Χριστούγεννα και βούλιαξε στα σκουπίδια για ακόμα μια φορά την πρωτεύουσα, οι απεργοί πληρώθηκαν κανονικά γιατί οι μέρες που απέργησαν χρεώθηκαν ως ρεπό!
Για το θέμα αυτό ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης είπε οτι ο αρμοδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δημόπουλος πρέπει να διωχθεί ποινικά.............


Με δελτία Τύπου μιλάνε απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων. Για τον διαγωνισμό για 750 συμβασιούχους που είχε παγώσει λέει οτι είχε ενημερώσει με επιστολή του στις 8 Δεκεμβρίου ο Ν. Κακλαμάνης. Ελεγε, οτι ο διαγωνισμός είχε παγώσει γιατί είχαν κερδίσει προσωρινή διαταγή και τα ασφαλιστικά τους  μέτρα θα εκδικάζονταν από τα μεσα Ιανουαρίου εως τον Μάρτιο. Και ζητούσε γραπτές οδηγίες!

Με δελτίο Τύπου η απάντηση από τον κ. Καμίνη. Λέει απλά οτι δεν μπορεί ο κ. Κακλαμάνης να του ζητάει οδηγίες, αφού σύμφωνα με το νόμο παραμένει δήμαρχος έως τις 31/01/2010.

Κοκορομαχίες για τους συμβασιουχους και η Αθήνα βουλιάζει στο σκουπίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου