Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Την παραμονή Ψωμιάδη στη φυλακή εισηγείται ο Εισαγγελέας

Την παραμονή του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη στη φυλακή εισηγείται με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών.


 Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι ο επιχειρηματίας, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος πριν λίγες ημέρες, πρέπει να παραμείνει στη φυλακή καθώς θεωρεί ότι είναι ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

Ο Παύλος Ψωμιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση των ομολογιακών εταιρικών δανείων της Ασπίς Capital. Ο επιχειρηματίας έχει προσφύγει κατά της απόφασης για την προφυλάκισή του ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί βούλευμα που θα κρίνει την παραμονή ή μη του επιχειρηματία στη φυλακή ενώ στις 4 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 150 επενδυτές σε βάρος του για ζημιές που έχουν υποστεί από επενδύσεις στην Ασπίς Capital.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου