Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ

Την παραίτηση τους από την ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσαν πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκτός του προέδρου Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος έμεινε μόνος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χρήστου Παπαδημητρίου, Μιχάλη Σταθόπουλου, Εδουάρδου Καρρέρ, Απόστολου Μπουρνά και Δημήτρη Σπανού:
 
Στην τελευταία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου είχαμε επισημάνει ότι δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι και συμμέτοχοι στο αγωνιστικό και οικονομικό δράμα της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 
Επειδή λοιπόν, εκεί πάνε να μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια οι καταστάσεις, προς μεγάλη μας απογοήτευση υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας και ευχόμαστε στον κ. Καραμανλή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
 
Αποχωρώντας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Μέχρι και σήμερα η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν οφείλει ευρώ προς τρίτους για την φετινή χρήση. 2. Το μπάτζετ το μειώσαμε και δεν το επιβαρύναμε ούτε ένα ευρώ! 3.
 
Αρνηθήκαμε πεισματικά να αφαιρεθούν χρήματα από τα έσοδα της φετινής σεζόν για αντιμετώπιση παλιών υποχρεώσεων. Η αθέτηση αυτού του όρου αποτελεί και τον βασικό λόγο της παραίτησης μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να βρεθεί άμεσα η ιδανική λύση για την αγαπημένη μας ΑΕΚ!
 
Σταθόπουλος Μ.
Παπαδημητρίου Χ.
Καρρέρ Ε.
Μπουρνάς Α.
Σπανός Δ.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου