Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μεσσηνία: Ένας Κινέζος... επαγγελματίας στις απαγωγές!

O 39χρονος ήταν ο εγκέφαλος δύο απαγωγών που έγιναν το Φθινόπωρο στην Πελοπόννησο...


Η πρώτη απαγωγή έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2010 στην Γαστούνη Ηλείας με θύμα έναν 38χρονο Κινέζο. Η δεύτερη έγινε σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στην πόλη της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας...

Στις 18 Οκτωβρίου λοιπόν, ο 39χρονος Κινέζος μαζί με άλλους ομοεθνείς του, απήγαγε μια 47χρονη Κινέζα τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της πεζή. Την χτύπησαν, την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα διώροφο σπίτι, στον δήμο Λεύκτρου.

Όπως διαπιστώθηκε ο 39χρονος εγκέφαλος της απαγωγής, είχε νοικιάσει το σπίτι στις 20-09-2010, μαζί με άλλους ομοεθνείς του, από την οποία αποχώρησαν ξαφνικά αρχές Νοεμβρίου. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της προανάκρισης στο χώρο αυτό, κρατούσαν το χρονικό διάστημα της απαγωγής την 47χρονη, από τον σύζυγο της οποίας ζητούσαν επίμονα την καταβολή σημαντικού χρηματικού ποσού για να την αφήσουν ελεύθερη.

Τελικά την απελευθέρωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 30-10-2010 στη περιοχή της Πύλου Μεσσηνίας. Σε βάρος του 39χρονου και των αγνώστων συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση άρθρων 45, 187, 308, 322, 380, 385 Π.Κ. (Εγκληματική οργάνωση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, εκβίαση, ληστεία κατά συναυτουργία) η οποία υποβλήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2010, ο 39χρονος μαζί με άλλους δύο αγνώστους ομοεθνείς του, απήγαγε έναν 38χρονο Κινέζο
στην πόλη της Γαστούνης Ηλείας. Το θύμα αφέθηκε ελεύθερο από τους δράστες, μία εβδομάδα αργότερα στα Φιλιατρά  Μεσσηνίας.

Ο 39χρονος κρατείται στην ασφάλεια Καλαμάτας και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου