Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν δουλεύει» πια το βαθύ ντεκολτέ

Οι γυναίκες που αναδεικνύουν το ντεκολτέ τους για να «προωθούν» την καριέρα τους, καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Μάλιστα οι μισοί από τους 3.000 εργοδότες που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι έχουν απορρίψει γυναίκες οι οποίες αποκάλυπταν περισσότερα σημεία του σώματός τους από ό,τι θεωρείται κόσμιο, στην σειρά για προαγωγή ή αύξηση του μισθού.

«Η πολυετής εργασιακή μου εμπειρία με έχει διδάξει ότι αν κάποιος δείχνει πιο έξυπνος, νιώθει αυτοπεποίθηση όσον αφορά την ευφυΐα του και επιτυγχάνει περισσότερα, τόσο σε ζητήματα παραγωγικότητας, όσο και σε ζητήματα επαγγελματικής ανέλιξης.», δήλωσε ο μεγαλοεπιχειρηματίας Πίτερ Τζόουνς, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Παράλληλα όμως αποκαλύφθηκε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργοδοτών αποδίδει μεγάλη σημασία στο ντύσιμο όταν πρόκειται να πραγματοποιήσει μία πρόσληψη. Συγκεκριμένα το 80% δηλώνει ότι δεν θα προσλάμβανε κάποιον που δείχνει ατημέλητος, φοράει ασιδέρωτα ρούχα, ξεθωριασμένα ή σκισμένα τζιν και αθλητικά παπούτσια ή σαγιονάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου