Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Γ. Τσιμιτσέλης: ''Ως σωστός... Έλληνας χρωστάω σε δάνεια"

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς.

Ο Γιάννης δεν δίστασε να πει ότι φοβάται μην μείνει άνεργος. ''Ναι, φοβάμαι μην μείνω άνεργος. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, πιο πιθανό είναι να 'σαι άνεργος παρά να δουλεύεις'', είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το αν έχει κάπιο μπακ απ πλάνο σε μια τέτοια περίπτωση είπε: ''Δεν έχω μπακ απ πλάνο γιατί ως σωστός ΄Ελληνας χρωστάω σε δάνεια. Οπότε ό,τι μπακ απ κι αν έχω, το στεγαστικό δάνειο το υπερκαλύπτει''.

Σε παλιά του συνέντευξη είχε δηλώσει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι. ''Αυτό είναι σχετικό. Και να 'χα καβαλήσει το καλάμι δεν νομίζω ότι και ο πιο καβαλημένος θα σου πει ''Ναι, έχω καβαλήσει το καλάμι''. Οπότε είναι το τι βλέπουν οι άλλοι σε σένα και πιο πολύ αυτοί που σε ξέρουν'', εξηγεί στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ.

Για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μπαμπάς είπε: ''Κάποια στιγμή θα ήθελα. Αλλά δεν είναι βάσει προγράμματος, πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή''. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εαν σνομπάρει την τηλέοραση απάντησε: ''Και για τα χρήματα να είναι δεν μπορώ να σνομπάρω αυτό που με ταΐζει. Δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Στον ελεύθερο μου χρόνο αν κάτσω να δω τηλεόραση θα δω τα πάντα''.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου